Podaljševanje trepalnic

VEČ KOT SAMO TREPALNICE

Zelo nas veseli, da Vam lahko predstavimo našo novo linijo trepalnic "Juliana Lashes".

Zadnjih nekaj mesecev je bilo namenjenih temu, da Juliana Nails tim pregleda in preizkusi izdelke za trepalnice ter Vam ponudi najboljšo kakovost in enostavnost uporabe.

Linija izdelkov za trepalnice je v primerjavi s konkurenco najbolje testirana, je na visokem položaju v razponu asortimana Juliana Nails izdelkov in je visoke kvalitete.

 

 lashes_01_m23.jpg (521,3 KB)

 

 

PERMANENTNO PODALJŠEVANJE TREPALNIC

 

Pri podaljševanju trepalnic se uporabljajo sintetične dlačice, ki na pogled in dotik delujejo popolnoma naravno. Nanašamo jih posamično na eno naravno trepalnico, tako da dobimo naraven videz. Pri izredno natančnem delu umetna trepalnica izpade šele ob izpadu naravne trepalnice. Ena trepalnica raste približno 30 dni (anagena faza), potem preide v stanje (katagena faza), kjer se rast dlake prične zaustavljati (3 tedne) nato se rast dlake ustavi. Tako dlaka preide v stanje mirovanja (telogena faza). Trepalnica običajno izpade po 3 do 5 mesecih. Za vzdrževanje volumna so potrebni redni refili oziroma obnove na približno 4-5 tednov.

Pri podaljševanju trepalnic uporabljamo različne dolžine (7mm-15mm), debeline in ukrivljenosti umetnih trepalnic. Sintetične dlačice delujejo popolnoma naravno, saj so izjemno elastične in intenzivno črne barve. 

Največja prednos podaljševanja trepalnic je, da uporaba maskare ni več potrebna. Posebno lepilo, ki ga uporabljamo pri podaljševanju je odporno na vsakodnevno tuširanje, športne aktivnosti,...

Podaljševanje trepalnic je primerno tudi za uporabnice kontaktnih leč.

 image_m23.jpeg (352 KB)

Kdaj uporaba umetnih trepalnic ni priporočljiva

  • slabe trepalnice,
  • kemoterapija,
  • razna vnetja oči,
  • alergične reakcije.

 

Navodila za nego umetnih trepalnic doma

  • Najbolj pomembno je, da se prvih 48 ur po postopku trepalnice ne zmočijo, saj se tako lepilo ne mora dobro posušiti. Pva dva dni se je tako potrebno izogibati stiku z vročo paro ( tuširanje, savna) in prekomernemu potenju.
  • Uporaba maskare ni potrebna. V kolikor vseeno želite dodati intenzivnost, uporabite klasično maskaro in ne vodoodporne.
  • Pri čiščenju make upa bodite pozorni na čistila, ki so sestavljena na bazi olja, saj ta topijo lepilo. Uporabljajte samo čistila za make up, ki so narejena na vodni fazi in ne vsebujejo oljnega deleža.