Nekirurški lifting obraza z radiofrekvenco (RF)

 

Radiofrekvenčni poseg je ne invazivna tehnika, pri kateri s pomočjo radiofrekvenčne energije segrejemo globlje plasti kože. Posledica segrevanja kože privede do trenutnega krčenja (kolagenskih vlaken in obenem stimulira določene celice (fibroblaste), da začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna.

Na ta način v koži posredno obnovimo vezivna (kolagenska) vlakna in jih tudi »pomladimo. Rezultat je delno opazen že takoj po postopku, na končne učinke pa je potrebno počakati nekaj tednov oz. mesecev.

RF je najbolj učinkovita pri ohlapni koži, saj izboljšuje krvni pretok, pretok tekočin v limfnem sistemu in proizvodnjo kolagenskih vlaken. To privede do boljše oskrbe celic s kisikom. Posledica tega pa je, da celice začnejo izločati več strupov in telo se začne aktivno čistiti.

Za doseganje želenega učinka je priporočeno opraviti 6 do 8 tretmajev v tedenskih intervalih. Rezultat  radiofrekvence je delno opazen že takoj po postopku ( napeta, bolj gladka in mlajša koža), na končne učinke pa je potrebno počakati nekaj tednov (6-12).

Za vzdrževanje stanja priporočamo dva zaporedna posega na 6 mesecev. Rezultati RF postopkov naj bili vidni od 6 mesecev do 2 leti. Potrebno je upoštevati življenjski slog posameznika in notranje dejavnike staranja kože, ki lahko učinke hitreje poslabšajo. Zato se priporoča vzdrževalne tretmaje.

 

NUDIMO VAM:

  • RF obraza 40 minut (površinsko čiščenje kože, nanos anti age koncentrata, RF, krema) 
  • RF obraza, vratu in dekolteja 50 minut ( površinsko čiščenje kože, nanos anti age koncentrata, RF, krema)

 

 

REZULTATI RF:
·         izboljšuje krvni pretok
·         izboljšuje pretok tekočin v limfnem sistemu
·         izboljšuje proizvodnjo kolagenskih vlaken
·         napne povešene predele kože obraza
·         zmanjšamo oz. zgladimo nekatere gube
·         povečamo sijaj obraza
·         vidna pomladitev kože
·         lepo oblikovane obrazne linije
 
KONTRAINDIKACIJE:
·         nosečnost
·         diabetes
·         srčne bolezni (pacienti s srčnimi spodbujevalci)