Nega obraza

 

Nega obraza je izredno pomembna za zdravo in lepo kožo. Obraz nam razkriva marsikaj: starost osebe, način življenja, stres, iz obraza lahko izberemo tudi določene bolezni. Tudi današnje modne smernice so takšne, da vsi pričakujejo, da smo urejeni, ne glede na spol. Zato lahko upravičeno rečemo, da nega obraza sodi med najpomembnejša vsakodnevna opravila. S pravilno nego in vrhunsko kozmetiko Biodroga lahko upočasnimo staranje kože, koža pa dobi mehkobo, svežino in sijaj mladosti.

Nudimo vam različne specialne nege obraza z profesionalno kozmetiko Biodroga. Nege so namenjene vsem tipom kože ne glede na starost. Pri vseh negah se izvaja površinsko čiščenje, pilling, globinsko čiščenje, oblikovanje obrvi, masaža obraza, dekolteja in zatilja, maska, specialni koncentrirani serum in nanos dnevne kreme.

Začetki Biodroge segajo v leto 1950 in že to pove dovolj o sami kvaliteti kozmetike. Kozmetika je narejena iz naravnih bioloških sestavin. Kozmetika Biodroga ima širok izbor izdelkov. Izdelki so prilagojeni vsakemu tipu kože, kot tudi vsakemu starostnemu obdobju, pa tudi za občutljiva stanja kože je poskrbljeno. Kozmetika je namenjena profesionalni rabi v kozmetičnih salonih,dostopna pa je tudi v maloprodaji, ter za podaljšano nego doma. Pri Biodrogasystems so na izbiro linija za problematično kožo, linija za pusto kožo s kisikom, vitaminska nega, linija za kuperozno kožo, linija s kaviarjem in še bi lahko naštevali.

Pri sami negi obraza pa lahko vključimo tudi:

  • Diamantno mikrodermoabrazijo oz. diamantni piling

Mikrodermoabrazija je naravni postopek za luščenje povrhnje plasti kože (epidermisa). Gre za nekirurško metodo, ki se izvaja s pomočjo finih kristalov (aluminijev oksid) s katerimi odstranimo odmrle celice epidermisa. Postopek je popolnoma varen in nadzorovan z varnostnim sistemom znotraj aparata. Trajanje in intenzivnost tretmaja sta prilagojena glede na potrebe in stanje posameznikove kože. Postopek je popolnoma neboleč. Mikrodermoabrazija je uspešna tako v boju proti aknasti koži, kot tudi v boju proti prvim znakom staranja kože. Izvaja se lahko na vratu, obrazu, prsnem košu, hrbtu in po želji tudi na preostalih delih telesa. Priporočljivo je narediti 4 - 8 tretmajev enkrat tedensko.Odvisno je od področja in tipa kože, katerega se obdeluje. Prvi rezultati so v večini primerov vidni že po prvem tretmaju (do 15% boljša struktura kože). Pri samem postopku pa se je potrebno izogibati izpostavljanju sončnim žarkom na prostem in sončenju v solariju. Stanja kože pri katerih je priporočljiva diamantna mikrodermoabrazija so: akne, brazgotine,nečista koža,široke pore,hiperpigmentacija,gube, strije,koža brez tonusa. POZOR! Postopek izvajamo le v primeru, da bomo ocenili, da je primeren za vašo kožo oziroma njeno stanje. V nasprotnem primeru vam bomo postopek odsvetovali.

  • Ultrazvok obraza

Ultrazvok nam omogoča, da v kožo vnašamo nujno potrebne snovi. Sama terapija z ultrazvokom je namenjena globinskemu vlaženju in hranjenju kože, deluje proti drobnim gubam, pomaga pri razbarvanju kože, izboljšujemo videz ''utrujene kože'',posebej primerna pa je za zelo suho, problematično kožo.Pomaga pri topitvi hipodermične maščobe, pospešuje absorpcijo in povzroča izločanje odvečne vode in maščobe, izboljšuje izgled solznih vrečk in podočnjakov.Pomaga pri težavah z aknami. Terapijo z ultrazvokom lahkouporabimo kot samostojno ali kot nadgradnjo pri drugih postopkih nege obraza in telesa.  

  • Toplo hladna terapija

Sprosti mišice in kožo s prijetno masažo. S hladnim delom sonde se zožijo pore in kapilare, koža se pomiri. S toplim delom sonde pa kožo pripravimo za globinsko čiščenje ali vnašanje aktivno delujočih izdelkov v globje plasti kože.

  • Ultrasonic

Unčinkovito, hitro in neboleče globinsko čišenje obraza z edinstveno Ultrasonic napravo, ki deluje na podlagi ultrazvočnega valovanja.

POZOR! Ultrasonic globinsko čiščenje je odlična rešitev za vse z nizkim pragom bolečine. NIČ VEČ NADLEŽNEGA "STISKANJA". Ultrasonic je neboleč in zelo priporočljiv tako za tiste s problematično kožo kot za vse, ki želite čisto kožo le primerno vzdrževati.Ploskev, s katero se izvaja globinsko čiščenje vibrira z 28000 vibracijami na sekundo, kar  izpihuje pore brez neprijetnega stiskanja in povzročanja vnetij in rdečic. Ultrasonic odstrani povrhnjico in odmrle celice, kar je pomembno za regeneracijo naše kože. Prav tako zoži pore in nežno stimulira kožo, da proizvede več kolagena in elastana. Tako gube kot izrazne linije se zmanjšajo. Elastično valovanje deluje kot nežen in temeljit piliing, odstranjuje odmrle celice in loj, uničuje bakterije, odpravi strupe iz kože. Za dobre rezultate pri problematični koži,  je priporočljivo opraviti več (3 do 4) obiskov v nekaj tednih. Za vzdrževanje pa je priporočljiv 1 obisk na mesec.