Masaža

  

Masaža spada med najstarejše in najpreprostejše načine zdravljenja. Masaža spodbuja ali miri, odpravlja napetost, preganja nespečnost ter poskrbi za dobro počutje. Učinkuje na človekovo zdravje: sprošča mišice, izboljšuje krvni obtok, spodbuja prebavo in s stimulacijo limfnega sistema pospešuje izločanje odpadnih snovi. Je sprostitvena terapija, ki nas popelje v popolno sprostitev.

 

 

V Estetskemu centru Breza Vam nudimo različne vrste masaž:

 

Klasična masaža telesa (60 minut)

Masaža celega telesa in obraza (90 minut)

Masaža hrbta in vratu (30 min)

Terapevtska masaža hrbta (20 minut)

Masaža z vročimi vulkanskimi kamni (75 min)

 

 ecbreza_193_m45.jpg (6 MB)

 

Klasična / švedska masaža telesa zajema masažo hrbta, spodnjih okončin, stopal, zgornjih okončin, dlani ter trebuh in dekolte. Izbirate lahko med 60 ali 90 minutno masažo. Pri 90 minutni masaži je vkjučena tudi masaža obraza. Moč masaže se individualno prilagodi vsakemu posamezniku.

Masaža hrbta zajema masiranje vratu, ramen, spodnjega in zgornjega dela hrbta ter križnice. Terapevtska masaža hrbta je močnejša masaža, s katero dosežemo sprostitev in povečano prekrvavitev mišic. 

Anticelulitna masaža je posebna tehnika masaže za odpravo celulita,ki je podobna klasični masaži, vendar se razlikuje po posebnih tehnikah in intenzivnosti izvajanja. Masaža se izvaja na kritičnih delih, kjer se pojavlja celulit. 

Energetska masaža s kristali je namenjena sprostitvi vašega telesa in duha. S polaganjem kristalov na energetske centre uravnavamo energijo, nato pa nadaljujemo z masažo celega telesa s poudarkom na masaži stopal in obraza. Uporabljajo se sprostitvene tehnike in pritiski na energetske točke stopal. Masaža vas bo napolnila z energijo in popeljala v stanje popolne sprostitve. 

Masaža yin-yang je namenjena sprostitvi in dobrem počutju. S pritiski preko brisače, uporabo yin-yang kroglic, aromatičnim oljem, se boste počutili kot prerojeni. Uporabljajo se sprostitvene tehnike in tehnike z yin-yang kroglicami. Priporočamo za sprostitev telesa.