V Estetskem centru Breza Vam nudimo pestro ponudbo nege in podaljševanja nohtov znamke Juliana nails.

 

 

KLASIČNA MANIKURA Z LAKIRANJEM

Postopek: dezinfekcija, odstranitev laka, solna kopel, osušitev, odstranitev obnohtne kožice, oblikovanje nohtov, čiščenje in poliranje nohtne plošče, zapiranje konice nohta z mikrokristalno pilo, masaža obnohtne kožice z oljem, nega rok s hranilno kremo, lakiranje nohtov. Klasična manikura z lakiranjem traja 30 min.

                              ecbreza_34_m29.jpg (4,4 MB)                                                             

 

 WELLNESS MANIKURA S PARAFINSKO OBLOGO

Postopek: dezinfekcija, odstranitev laka, peeling rok, solna kopel, osušitev, odstranitev obnohtne kožice, oblikovanje nohtov, čiščenje in poliranje nohtne plošče, zapiranje konice nohta z mikrokristalno pilo, nanos maske za nego rok – odvisno od stanja in tipa kože, nanos parafinske obloge, zaščita rok s folijo in rokavičkami, ki bodo zaradi zadrževanja toplote pospešile delovanje kozmetičnih učinkovin v maski in parafinu, odstranitev parafina, nanos kreme za nego kože, masaža obnohtne kožice z oljem, masaža nohtne posteljice z oljem, masaža rok, čiščenje nohtne plošče z dezinfekcijsko tekočino, lakiranje nohtov z osnovnim premazom – odvisno od tipa nohta. SPA manikura s parafinsko oblogo traja 70 min.

 

PARAFINSKA NEGA

 Postopek: dezinfekcija, odstranitev laka za nohte, nanos peelinga za roke, čiščenje rok, nanos maske za nego rok – odvisno od stanja in tipa kože, nanos parafinske obloge, zaščita rok s folijo in rokavičkami, ki bodo zaradi zadrževanja toplote pospešile delovanje kozmetičnih učinkovin v maski in parafinu, odstranitev parafina, nanos kreme za nego kože. Parafinska kopel traja 30 min.

Parafinska obloga je namenjena razpokani, občutljivi in izredno suhi koži, ki se še posebej pogosto pojavlja v zimskih mesecih.

 ecbreza_148_m29.jpg (4,7 MB)

 

 

IBX SYSTEM – IZZOVITE MOČ NOHTA OD ZNOTRAJ

 

 Vaši naravni nohti sedaj še daljši in lepši! 

BX terapijo lahko izvedemo samostojno ali pa pred nanosom permanentnega laka kot zaščito, s čimer lahko preprečimo morebitno izsušitev nohtov. Izdelki iz sistema IBX ne ostanejo na površini nohta, kot običajni podobni izdelki, temveč prodrejo v nohtno ploščo. Mešanica jojobinega in avokadovega olja utrjuje noht in jo aktiviramo s pomočjo segrevanja in UV svetlobe (LED lučka). Prvič postopek nanašanja traja nekoliko dlje. Odstranjevanje ni potrebno, saj deluje v notranjosti nohta kot permanentni dodatek.

1654072_806339252742580_6882204969674295804_n_m29.jpg (31,7 KB)

IBX – naraven učvrstitveni sistem za nohte
IBX je revolucionaren NOV in inovativen utrjevalec naravnih nohtov.
IBX se nanaša na površino nohta, vendar po končanem tretmaju ni nič vidno na nohtu; deloval bo v notranjosti nohta kot permanentni dodatek nohtu!
IBX se lahko uporablja pod katerimi koli permanentnimi laki za zaščito naravnih nohtov.
IBX je prav tako odličen za pomoč naravnim nohtom, da zrastejo dolgi.
IBX je narejen tako, da pronica v zgornje plasti nohta


IBX sta dva izdelka:
– Repair se uporablja za popravilo cepljenih, poškodovanih nohtov in nohtov, ki se plastijo.
– IBX se uporablja za učvrstitev

IBX je idealna nega za nohte:
– za vse uporabnice permanentnega laka,
– za nohte, ki so mehki in krhki,
– za medicinske sestre, natakarice, frizerje in vse, ki imajo roke veliko pod vodo.

 12804836_1058641370845699_2964289810432162028_n_m29.jpg (71,8 KB)

IBX pod permanentnim lakiranjem je nujen, če želite ohraniti lepe, zdrave nohte. Najbolj škodljivo je odstranjevanje, saj dehidrira nohtno ploskev in povzroči plastenje nohtov. Z IBX-om nohte zaščitite in preprečite dehidracijo. Prav tako je ugotovljeno, da po nekje treh zaporednih nanosih IBX-a pod permanentnim lakom ni več potrebno `bufirati` nohtne površine pred nanosom permanentnega laka.

PERMANENTNO LAKIRANJE JULIANA NAILS

Permanentno lakiranje je zadnja leta pravi hit, ki je zaradi odlične obstojnosti skoraj v celoti izpodrinil naravno lakiranje. Pri doseganju visoke kakovosti si pomagamo z izdelki odlične blagovne znamke Juliana Nails, katero bogati spekter več kot sto različnih barvnih odtenkov. Obstojnost permanentnega laka je od 2 do 4 tedne in ga odstranjujemo brez piljenja.

 

ecbreza_30_m29.jpg (4,9 MB)                      ecbreza_31_m29.jpg (4,5 MB)

GELIRANJE NOHTOV JULIANA NAILS       

Nohte podaljšujemo s fiberglas trakovi (mrežica) in hitro ustvarimo videz popolnih nohtov. Pri doseganju visoke kakovosti si pomagamo z izdelki odlične blagovne znamke Juliana Nails, katero bogati spekter več kot sto različnih barvnih odtenkov. Stranke razvajamo z različno dekoracijo in krasnimi poslikavami, s katerimi imamo že dolgoletne izkušnje. Postopek geliranja nohtov je odvisen od zahtevnosti poslikave in traja 60-70 min.